Onderhoud

Maak uw Onderhoudsafspraak

We nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen

Loading...

Met PIERRE JOEL GROUPE in alle veiligheid op de weg, dankzij de efficiëntie van de specialisten en uitrusting van Peugeot en Citroën


Onze medewerkers en technici worden regelmatig bijgeschoold in de opleidingscentra van de merken van PSA Group. Net als u hebben zij een passie voor kwaliteit en voor de merken Peugeot en Citroën die wij verdelen. Naast zijn goed opgeleide technici, beschikt PIERRE JOEL GROUPE over de meest geavanceerde diagnoseapparatuur die speciaal door de PSA Group is ontwikkeld om efficiënt analyses en onderhoud van uw voertuig uit te voeren.
Alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd met originele PSA-reserveonderdelen die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en garantienormen.

Maak kennis met ons aftersalesteam van PIERRE JOEL GROUPE


Lijst met contactpersonen voor onze after-sales e-mail

  • Pascale SCOUPREMAN pascale.scoupreman@groupepierrejoel.be
  • Serge BARDIJN serge.bardijn@groupepierrejoel.be
  • Benoit NILS benoit.nils@groupepierrejoel.be


  • Het efficiënt en voordelig onderhouden van uw Peugeot en Citroën


We willen dat u altijd een gevoel van veiligheid en vertrouwen heeft wanneer u op pad gaat. Daarom is regelmatig en professioneel onderhoud door de PIERRE JOEL GROUPE noodzakelijk.
Regelmatig onderhoud van uw voertuig verlaagt de onderhoudskosten, altijd uitgevoerd volgens de normen en voorschriften van Groupe PSA om u goede en vele kilometers aan boord van uw Peugeot en Citroën te garanderen.
Om u de controle over de kosten van het onderhoud van uw voertuig te garanderen, zullen wij, afhankelijk van de rijomstandigheden die u heeft gepland, de frequentie en het beste onderhoudsplan toepassen voor uw gebruik van uw voertuig.

Uw Peugeot of Citroën op zijn best, het begint met een betrouwbare service. Met Peugeot Assistance (02 / 627.61.20) en Citroën Assistance (02 / 206.68.00) zetten we ons in om u snel, efficiënt, flexibel en precies te helpen, ook onderweg.


Geniet van onderhoud, reparaties en carrosserieën onder één dak - allemaal vanuit één aanspreekpunt. Wij zijn al jaren een officieel erkend servicepunt door Peugeot en Citroën. Onze ervaren monteurs en onze grote voorraad originele reserveonderdelen garanderen u een snelle en kwaliteitsvolle service.