JURIDISCHE KENNISGEVING

De site  www.pierrejoelgroupe.be, hierna de Website genoemd, is eigendom van PIERRE JOEL GROUPE, hierna de uitgever genoemd, waarvan de hoofdzetel is gevestigd te Leuven, 475, 1300 Waver, België. De persoon die verantwoordelijk is voor de publicatie van de website is Olivier Pierre, gedelegeerd bestuurder.

Persoonlijke gegevens

De gebruiker wordt erop gewezen dat tijdens zijn bezoeken aan de website automatisch een cookie op zijn browsersoftware kan worden geïnstalleerd. Een cookie is een element waarmee de gebruiker niet kan worden geïdentificeerd, maar wordt gebruikt om informatie vast te leggen met betrekking tot de navigatie van de gebruiker op de website.

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het verzoek dat u doet aan PIERRE JOEL GROUPE.

Auteursrechten

Reproductie of weergave, geheel of gedeeltelijk, van de pagina's, gegevens en elk ander onderdeel van de Website, via welk proces of medium dan ook, is verboden en vormt een inbreuk zonder toestemming van de uitgever.

Ontwikkeling, realisatie

DigitalDealer, divisie van Xpower, Toleindestraat 7/0101, 9080 Lochristi, België IT-oplossingen voor autodistributie.

Overige bepalingen

De informatie op de website is uitsluitend bedoeld ter algemene informatie van bezoekers. Ze kunnen advies of raadpleging van professionele aard niet vervangen of vervangen.

Hoewel de uitgever de grootst mogelijke zorg besteedt om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de informatie op de website te waarborgen, worden deze laatste alleen ter informatie verstrekt zonder enige garantie, expliciet of impliciet, van geldigheid of volledigheid. of actueel. Als gevolg hiervan erkent de bezoeker dat hij deze informatie onder zijn eigen verantwoordelijkheid gebruikt.

Oprichting en onderhoud van de Pierre Joel Group website: DigitalDealer - divisie van Xpower N.V.